Paolo | Nagymező utca - Pizzica

˝Régóta szerettem volna valami sajátot csinálni, egy helyet élőzenével, egy bárt, de aztán úgy alakult, hogy az öcsém is mondta, hogy szeretne nyitni egy helyet, és ő is jönne Magyarországra, hogy együtt valósítsuk meg. És akkor már arra gondoltunk, hogy legyen valami eredeti, igazán egyedi dolog, ami itt nincs. És ez a pizzázó egy igazi olasz családi vállalkozás; a testvérem, édesanyám is emiatt költözött ide. Az alapanyagok minden héten Olaszországból érkeznek, a liszt, a sajtok, a hal, minden, amit csak a pizzák elkészítéséhez használunk. Ez a fajta pizza, a lazioi pizza, ennek kicsit vastagabb a tésztája, tepsiben készül és aztán ollóval vágjuk szét.˝
˝Mikor jöttél Magyarországra?˝
˝Tíz éve most már. 19 éves koromban nyertem egy ösztöndíjat, és akkor tanultam egy csomó országban, Brazíliában, Portugáliában és Angliában is, majd lediplomáztam Olaszországban, És aztán nyertem egy másik ösztöndíjat Angliába, de nem szeretettem volna oda visszamenni és akkor jött egy lehetőség, hogy ide, Magyarországra jöjjek, és Budapest mellett döntöttem.˝
˝Mi volt az első maradandó élményed, miután megérkeztél?˝
˝DJ-skedni is szoktam, játszottam már Olaszországban és előtte Londonban is. Itt is rögtön kerestem az olyan helyeket, ahol az a fajta zene megy, amit én szeretek, New Wave és Dark, akkor még sokkal darkosabb voltam. És már az ideérkezésem után a második napon eljutottam egy nagyon jó kis buliba, ahol nagyon kedvesen fogadtak és rá egy hétre már aztán én magam zenéltem egy helyen!˝

2014. december 01.

 

Megosztás
KövetkezőElőző
 
X